USLUGE REHABILITACIJE I FIZIOTERAPIJE Dijagnostika

Dijagnostički i rehabilitacijski tretmani s daljnjim uputama za korektivni program.

DIJAGNOSTIKA

U radu s klijentima GYMLAB je osigurao najveći stupanj dijagnostičke procjene te praćenje kvalitete i kontrole napretka u radu.

Inicijalna dijagnostika

U radu sa klijentima GYMLAB je osigurao najveći stupanj dijagnostičke procjene, praćenje kvalitete napretka i kontrole napretka u radu.

  • kako bismo utvrdili početno stanje organizma, provodimo analizu sastava i građe tijela putem InBody vage. Na temelju precizno dobivenih parametara, u suradnji s trenerom i nutricionistom, kreiraju se individualni programi prehrane
  • dijagnostiku nastavljamo s procjenom analize tjelesnog držanja i kvalitete osnovnih pokreta koja se provodi u suradnji s fizioterapeutom.
  • analiza se nastavlja FMS testiranjem čija je uloga otkrivanje ograničenja u obrascima pokreta te uočavanje asimetrija između pojedinih dijelova tijela.
  • mjerenja se završavaju testiranjem dinamičke ravnoteže Y Balance Test ™. Riječ je o važnom i pouzdanom testu koji nam pokazuje razinu stanja zglobnih proprioceptivnih tijela.

Nadopuna za sportaše

  • dijagnostika jakosti i snage donjih ekstremiteta
  • eksplozivna snaga, reaktivna snaga, odnos sila-brzina s interpretacijom i preporukama za trening
naruči se

Rehabilitacija

GYMLAB je osigurao uslugu rehabilitacije u suradnji s liječnicima te timom trenera i fizioterapeuta koji imaju bogato iskustvo u liječenju i rehabilitiranju različitih poteškoća nastalih uslijed nezgode ili nepravilnim razvojem.

O usluzi

Rehabilitacija osigurava liječenje neželjenih stanja organizma, ali i novo stanje koje je na većoj razini nego prije ozljede. Rehabilitacija se preporuča kako vrhunskim sportašima koji se žele vratiti na visoku razinu bavljenja sportom tako i rekreativcima koji žele nastaviti s načinom života bez ograničenja u pokretima bilo kojeg karaktera.

naruči se