Studio i GymLab Grupni treninzi

Svaki trening osmišljavaju kineziolozi, poštujući sva osnovna načela ispravnog i smislenog vježbanja. Treninzi se odvijaju u dvije zone – STUDIO i GYMLAB. Odaberi i kreni, dođi i upoznaj nas!

GymLab

Dvorana za funkcionalni trening opremljena suvremenim spravama i rekvizitima

PREMIUM USLUGA

GYMLAB svojim korisnicima nudi dvije dvorane koje će zadovoljiti apetite i najzahtjevnijih vježbača.

U većoj dvorani koristimo trake za trčanje, spin bike, multifunkcionalnu Kaiser spravu (za neograničene mogućnosti vježbanja i rehabilitacije), ali i bučice, kutije i ono najfunkcionalnije: vlastito tijelo.

GYMLAB tim je na raspolaganju za sva vaša pitanja, a na vama je da napravite prvi korak i osobno se uvjerite u našu stručnost i rezultate!

naruči se
GymLab

Naše sprave

STUDIO

Dinamički osmišljena manja dvorana za funkcionalni trening u kojoj je na raspolaganju sva tradicionalna i inovativna oprema koju vježbači mogu koristiti pod budnim okom naših kvalificiranih trenera.

Uz rack (kavez) i šipke, upotrebljavamo i vijače, lopte, bench klupice, girje, ali i ergometre i airbike.

U motivirajuće osmišljenom ambijentu slobodni ste iskoristiti svoje slobodno vrijeme na najbolji mogući način: odabirom programa koji će vas dovesti do zdravijeg i ispunjenijeg stila života!

KOMBINIRANJE PROGRAMA

Dvorana koja oduševljava svojim uređenjem. Različiti i kvalitetno osmišljeni treninzi kao što su WAKE-UP CLASS, GYMLAB FIT, LAB CAMP... stoje na izbor svakom našem klijentu pod stručnim vodstvom educiranih trenera. Dajemo mogućnost odabira i kombiniranja programa i prilagodite vježbanje svom slobodnom vremenu bez ograničenja.

naruči se

Svi treninzi