IZJAVA O PRIVATNOSTI

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Izjava o privatnosti korištenja podataka na web stranicama GYMLAB fitnessa

o nama

Filipi Matej d.o.o. kao pružatelj usluga sportske rekreacije i treninga u fitness studiu Gymlab jamči za zaštitu Vaših osobnih podataka sukladno odredbama Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016.godine i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne novine 42/2018).

Korištenjem naše internetske stranice i upisom osobnih podataka u za to predviđena polja dajete privolu da se navedeni podatci upotrebljavaju u svrhu za koju su dani te da ste suglasni s načinom prikupljanja i obrade Vaših podataka sukladno ovoj Izjavi o privatnosti. Vaše osobne podatke prikupljamo samo kad nam ih Vi dostavite npr.putem ispunjavanja obrazca “Kontaktiraj nas” ili u slučaju davanja Vaše privole za slanje newslettera i drugih promotivnih e-mailova.

Svrha korištenja

Vaši osobni podatci koje ste dobrovoljno unijeli u okviru naše internetske ponude biti će korišteni isključivo u svrhu odgovora na Vaš upit ili rezervacije termina za trening kao i za slanje newslettera i drugih promotivnih e-mailova uz prethodnu posebnu privolu.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Matej Filipi d.o.o. prikuplja Vaše osobne podatke isključivo u slučaju kada nam ih Vi dostavite i sami stavite na raspolaganje i to u samo u svrhu pružanja naših usluga ili odgovora na Vaš upit. Vaši osobni podatci se ne prosljeđuju trećim stranama ni u kom obliku (ne prodaju, ne iznajmljuju ili posuđuju) niti dijele s niti jednom trećom stranom osim eventualno u slučaju postojanja zakonskog osnova (npr. postupanje po nalogu suda ili Ministarstva unutarnjih poslova).

Svi Vaši podatci ostaju u našoj tvrtci te pri izvršiteljima obrade (našim zaposlenicima) i na serveru koji djeluju u naše ime i nama su odgovorni.

Matej Filipi d.o.o. čuva osobne podatke od neovlaštenog raspolaganja i pristupa te koristi organizacijske, tehničke, i fizičke sigurnosne mjere kako bi prikupljeni osobni podaci bili zaštićeni.

Pravo pristupa, ispravka i brisanja

Tvrtka Matej Filipi d.o.o. Vas također informira kako imate pravo na pristup svim danim osobnim podatcima kao i na njihov ispravak, dopunu ili brisanje. Ukoliko budete željeli pregledati, ispraviti, dopuniti ili brisati Vaše osobne podatke, kontaktirajte tvrtku Filipi Matej d.o.o. putem obrasca “Kontaktiraj nas”, a mi ćemo učiniti sve kako bi Vam u roku od 30 dana od Vašeg zahtjeva za pristupom pružili uvid u vaše tražene podatke, te po potrebi ažurirati, promijeniti ili obrisati u potpunosti Vaše podatke. Ukoliko zbog određenog razloga nismo u mogućnosti ispoštovati Vaš zahtjev u roku 30 dana, biti ćete obaviješteni kada će Vam podatci biti omogućeni na uvid.

Dodatne informacije vezane uz ovu Izjavu o privatnosti

Za sva dodatna pitanja, ili eventualnu zamjerku vezano oko zaštite Vaših osobnih podataka, molimo vas da nas kontaktirate putem obrasca “Kontaktiraj nas”. Svaki Vaš upit ili zamjerka vezan za privatnost biti će evidentiran i istražen, te ćete biti se osigurati rezultati istrage. Ukoliko se utvrdi da je zamjerka opravdana, poduzeti će se sve odgovarajuće mjere.

Pravo odustajanja

U svakom trenutku imate pravo odustati od dane privole za obradu Vaših osobnih podataka koje ste primjerice dali u svrhu pružanja informacija o našim proizvodima i uslugama.

Čuvanje podataka

Vaše osobne podatke čuvamo toliko dugo koliko je potrebno da tražena usluga za koju ste dali privolu bude pružena, osim ako postoji zakonski osnov koji propisuje drugačije (npr. sudski postupak koji je u tijeku).