Naša filozofija O nama

Premium usluga

GYMLAB je jedini centar za vježbanje u Hrvatskoj koji, uz stručni nadzor, garantira ostvarenje rezultata.

iz medija

U GYMLAB-u se vježba i trenira na najsuvremenijim spravama za vježbanje i rehabilitaciju isključivo uz stručni nadzor našeg GYMLAB tima. GYMLAB tim sve vježbe prilagođava svakom klijentu bilo kroz individualni trening, manje ili veće grupe.

Profesionalnost

Samostalno vježbanje bez nadzora stručne osobe kod nas nije moguće.

pogledaj programe

Lokacija

Zagreb zapad

U zapadnom dijelu grada, u naselju Špansko, u ulici Milana Rešetara 32, otvoren je centar za vježbanje GYMLAB koji svojim sadržajem nudi sasvim drugačiju sportsku priču u vrhunski uređenom prostoru i ugodnom ambijentu.

pogledaj na mapi

Istražite usluge

Premium usluga

GYMLAB je jedini centar za vježbanje u Hrvatskoj koji, uz stručni nadzor, garantira ostvarenje rezultata.

pogledaj na mapi

Stručno osoblje

Tim liječnika, fizioterapeuta i nutricionista sudjeluje u definiranju i ostvarenju ciljeva svakog pojedinog klijenta, što kineziolozima i kineziterapeutima omogućava lakšu provedbu trenažnog procesa.

Cjeloviti pristup

Dijagnostičkim postupcima i nutricionističkim savjetima stvaramo temelje za planirani program koji se redovito prati, mjeri i usmjerava ka postizanju željenog cilja.

pogledaj više

Health bar

Zavirite u bogatstvo naše ponude zdravih namirnica.

U Health bar-u vas očekuje svakodnevno svježa, nutricionistički oblikovana ponuda prirodnih zalogaja, organskih hladno prešanih sokova, svježe pripremljenih smoothieja i proteinskih napitaka. Uz naše savršeno izbalansirane pripravke, pripremite se za trening ili okrijepite nakon vježbanja. Maksimizirajte svoje rezultate i osjećajte se sjajno!

pogledaj health bar