Naša filozofija O nama

Premium usluga

Dvorana za funkcionalni trening opremljena suvremenim spravama i rekvizitima

iz medija

GYMLAB je vrhunski opremljena dvorana koja se nalazi na zapadnom dijelu grada, namijenjena i rekreativcima i vrhunskim sportašima.

Trudimo se svakom pojedincu pružiti ono što mu je potrebno te kvalitetnim pristupom i individualiziranim grupnim treninzima zajedno s vama koračati prema ostvarenju svih vaših fitnes ciljeva.

Profesionalnost

U našoj dvorani samostalno vježbanje nije moguće; naši treneri su tu da vas usmjere i odgovore na sva vaša pitanja. U radu s klijentima nudimo najveći stupanj dijagnostičke procjene te praćenje kvalitete i kontrole napretka u radu. Obratite nam se s povjerenjem!

pogledaj programe

Lokacija

Zagreb zapad

U zapadnom dijelu grada, u naselju Špansko, u ulici Milana Rešetara 32, otvoren je centar za vježbanje GYMLAB koji svojim sadržajem nudi sasvim drugačiju sportsku priču u vrhunski uređenom prostoru i ugodnom ambijentu.

pogledaj na mapi

Istražite usluge

Premium usluga

GYMLAB je jedini centar za vježbanje u Hrvatskoj koji, uz stručni nadzor, garantira ostvarenje rezultata.

pogledaj na mapi

Stručno osoblje

Tim liječnika, fizioterapeuta i nutricionista sudjeluje u definiranju i ostvarenju ciljeva svakog pojedinog klijenta, što kineziolozima i kineziterapeutima omogućava lakšu provedbu trenažnog procesa.

Cjeloviti pristup

Dijagnostičkim postupcima i nutricionističkim savjetima stvaramo temelje za planirani program koji se redovito prati, mjeri i usmjerava ka postizanju željenog cilja.

pogledaj više

Health bar

Zavirite u bogatstvo naše ponude zdravih namirnica.

U Health bar-u vas očekuje svakodnevno svježa, nutricionistički oblikovana ponuda prirodnih zalogaja, organskih hladno prešanih sokova, svježe pripremljenih smoothieja i proteinskih napitaka. Uz naše savršeno izbalansirane pripravke, pripremite se za trening ili okrijepite nakon vježbanja. Maksimizirajte svoje rezultate i osjećajte se sjajno!

pogledaj health bar