Matej

Matej Filipi

Visoko obrazovani trener s dugogodišnjim iskustvom osvojit će vas svojim pristupom i metodičnošću.

Matej je diplomirani kineziolog sa završenim usmjerenjem Kondicijske pripreme sportaša. Diplomirao je na temi Prevencija ozljeda prednje ukrižene sveze. U suradnji s profesorima Kineziološkog fakulteta postavio je protokol u rehabilitaciji ozljeda koljena. Putem tih protokola vratio je veliki broj sportaša na vrhunsku razinu bavljenja sportom nakon ozljede.

Osim u Hrvatskoj, Matej se educirao i u inozemstvu od čega treba istaknuti edukaciju u Londonu na Functional Movement screan te u Münchenu na EXOS Athlete Preformance i Stuart McGill Stage 1 u Ljubljani.

Svoj trenerski put započeo je još u studenskim danima. Od tada istražuje kako trening i blagodati treninga utječu na stanje organizma kod djece, rekreativaca i vrhunskih sportaša. Kao kondicijski trener radio je u košarci u klupskim programima te prošao razvojne projekte koji su ga oblikovali kao metodičara i trenera koji želi stvarati. Iz te priče rodile su se i reprezentativne akcije od uzrasta U14 do U20 kroz ženske i muške selekcije.

Matej posjeduje UEFA-inu licencu koju je dobio pri Nogometnoj akademiji HNS-a. U klupskim programima radio je kao nogometni, ali i kondicijski trener. U Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji u U17 i U19 također je bio kondicijski trener.

Osnivač je Univerzalne sportske igraonice koja se provodi u dječjim vrtićima kroz čiji rad je također prošao. Najviše vremena proveo je u individulnom radu i radu s malim grupama, kako s rekreativcima tako i sa sportašima, od korektivnih programa do teško atletskih programa.

Svoje edukacije i iskustvo uklopio je u viziju GYMLAB-a. Za dolazak do željenih ciljeva ne koristi trening kao silu, već mijenjanjem životnih navika razvija kulturu uživanja u slobodnom vremenu i kreiranju neke nove životne priče.